ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

 
Η εταιρία μας παρέχει σύγχρονες και εξειδικευμένες υπηρεσίες στους ακόλουθους τομείς :

  •  Διανομή φαρμακευτικών & παραφαρμακευτικών προιόντων σε όλη την Ελλάδα με το δίκτυό μας.
  • Διανομή από αυτοκίνητα ψυγεία με on-line παρακολούθηση θερμοκρασιών ( η μεταφορά γίνεται με μεταφορικά μέσα της εταιρείας μας και η παραλαβή των εμπορευμάτων σε μορφή συσκευασμένων δεμάτων) .
  • Άμεση διεκπεραίωση Αντικαταβολών & παράδοση στην έδρα σας. Είσπραξη και από πιστωτική/χρεωστική κάρτα παραλήπτη.(Τα οχήματά μας διαθέτουν τερματικά POS χρέωσης πιστωτικής)
  •  Απογευματινές παραδόσεις ( αναλαμβάνουμε απογευματινές παραδόσεις των προϊόντων για την καλύτερη και άμεση εξυπηρέτηση σας
  • Επιστροφές Εμπορευμάτων και ειδική διαχείριση ανακλήσεων.
  •  Ασφάλιση Εμπορευμάτων ( τα εμπορεύματα διακινούνται ασφαλισμένα ανάλογα την επικινδυνότητα και την ευαισθησία αυτών )

Διαθέτουμε στόλο από 75 ιδιόκτητα οχήματα & 15 άμεσα συνεργαζόμενα που επανδρώνονται από περισσότερα από 120 άτομα εξειδικευμένο προσωπικό που με εμπειρία & τεχνογνωσία μπορούν να εγγυηθούν την άμεση εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τα οχήματα μας είναι ελεγχόμενης θερμοκρασίας και διατηρώντας θερμοκρασίες (2Co – 8Co / 15Co – 25Co) με απόλυτη καταγραφή θερμοκρασιών εντός του θαλάμου των εμπορευμάτων και παρακολούθηση αυτών από το κέντρο επιχειρήσεων της εταιρείας μας καθ’ όλο το χρονικό διάστημα της μεταφοράς. Τα αυτοκίνητα ψυγεία έχουν πιστοποιηθεί και βαθμονομηθεί κατά ISO/IEC 17025 ( calibration validation ) από αρμόδιους φορείς και καθώς συντήρηση των ψυκτικών θαλάμων.

Με τη συνεχή ανανέωση του εξοπλισμού μας και των εγκαταστάσεων μας εξυπηρετούμε τις ανάγκες των πελατών μας με μεγαλύτερη ταχύτητα , περισσότερη συνέπεια και μεγαλύτερη ασφάλεια.

img7

Pay By Credit Card

signature